Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Kerst nesten onze honden Plannen Over de Noorse boskat voeding vachtverzorging karakter en uiterlijk kitten informatie Kittens van nu. FAIRYTALE FOREST THE LION KING-nest IT TAKES TWO nest STERREN NEST Het snoepgoed nest Het f nest Het The godfather nest BOEF Vikings nest het GNR nest BOB Marley nest Het Italiaanse koffie nest Het f eeen nest Het noren nest Het Game of thrones nest Het OLYMPISCH nest Het natuur nest Het Francien's katten nest Het storm nest Het Arie nest Kitten Fenne Fien Fien showuitslagen Mijntje Saar Mijntje Showuitslagen LOES LOES showuitslagen Kaatje Kaatje showuitslagen Fee Sterre Fee show uitslagen Fenne showuitslagen Bert showuitslagen BERT Onze Noren Herman Moos 

kitten informatie

Kitten informatie

Een kitten kopen.

Wanneer u besluit om een Noorse boskat te kopen,is het natuurlijk belangrijk om van te voren te weten of dit dier in uw huis en gezin past.Lees vooral van te voren de pagina over het karakter van de Noorseboskat en over de verzorging.(zie startpagina)*Wat vinden wij belangrijk: .......................... -Wij steken veel tijd in het grootbrengen van onze kittens.-Kittens in onze cattery groeien op in huis met andere katten en honden.-Enorm belangrijk vinden wij de socialisatie van de kleintjes. Kittens die onze cattery verlaten zijn absoluut niet schuw, gewend aan opgepakt worden,vachtverzorging,honden,kinderen en niet bang van de stofzuiger!-De eerste vier a vijf weken leven de kleintjes in een ruime kittenren. Vanaf vijf weken mogen ze op ontdekkingstocht in huis. Met mooi weer mogen de kleintjes vanaf een week of acht buiten.-Kittens in onze cattery krijgen vanaf drie weken(gemalen) rauw vlees. Kittens die van jongs af aan opgroeien met rauw vlees voeding zullen een zeer gezonde darmflora opbouwen,waardoor ze meer weestand opbouwen. Meer informatie over rauw vlees voeding kunt u vinden op de start pagina onder de link "De Noorse boskat".-Wanneer u interesse heeft in een kitten van ons,kunt u ons bellen of mailen. Wanneer de kleintjes vijf weken oud zijn mag u komen kijken.-De kittens verlaten de cattery met de leeftijd van 13 weken. Ze zijn dan meerdere keren ontwormd,geënt,gechipt,gezond verklaard door de dierenarts,in het bezit van een Europees paspoort en een stamboom.-Ook wanneer een kitten verhuisd is,kunt u bij ons terecht voor voor advies over opvoeding,gedrag en gezondheid.

*WAT VERWACHTEN WIJ VAN U:-Wij zoeken eigenaren die tijd hebben voor hun kat. Een Noorse boskat is niet geschikt om vaak alleen te zijn. Wanneer u vaak weg bent vinden wij het belangrijk dat er nog een ander huisdier is,dit kan ook een hond zijn.-Een Noorse boskat is niet geschikt om een leven lang in huis door te brengen. Een veilig afgebakende tuin of ren is een must. Zo ook een flinke krabpaal om in te klauteren. Een Noorse boskat is een grote kat die voldoende ruimte nodig heeft.-Wij verkopen alleen kittens voor de fok aan bestaande erkende catteries die fokken volgens de regels van een erkende raskatten vereniging.*WIJ VERKOPEN GEEN KITTENS AAN MENSEN DIE HUN KAT LOS OP STRAAT LAAT LOPEN!...nog even dit:Wij verkopen onze kittens met een koopcontract.Tijdens de kittenperiode hebben wij bij gebrek aan vertrouwen,ten alle tijden het recht om een optie in te trekken of de verkoopniet door te laten gaan.Het kitten is pas van u als het koopcontract getekend is!

heeft U interesse of vragen mail onsgphmentink@onsbrabantnet.nl